top of page

Werkwijze

De intake

Onze intake met een diëtist is bedoeld om jou beter te leren kennen en te begrijpen wat jouw specifieke behoeften en doelen zijn op het gebied van voeding en gezondheid. We stellen vragen over jouw gezondheid, wat je gewoonlijk eet en of er iets is waar je speciale aandacht aan wilt besteden. Op basis van jouw antwoorden maken we een persoonlijk behandelplan dat past bij jouw wensen en doelen. We zijn er om naar jou te luisteren, je advies te geven en je te helpen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om een intakeafspraak te maken en samen aan de slag te gaan met een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat bij jou past.

Het vervolg-
gesprek

Na de intake met onze diëtist is het tijd voor het vervolggesprek. We evalueren jouw voortgang, stellen doelen op en passen indien nodig het behandelplan aan. Onze diëtist biedt praktisch advies, tips en oplossingen voor eventuele uitdagingen. Het vervolggesprek is een belangrijk moment om vragen te stellen en op koers te blijven. Samen werken we aan het behalen van jouw gezondheidsdoelen voor een duurzame en gezonde levensstijl.

De weeg-
kaart

Volg jouw gewichtsverloop en behaal jouw gezondheidsdoelen met behulp van onze weegkaart! Door regelmatig jouw gewicht op de weegkaart te noteren, kun je trends en patronen identificeren. Dit stelt jou en onze diëtist in staat om de effectiviteit van jouw dieet- en gezondheidsprogramma te beoordelen en eventuele aanpassingen te maken om jouw doelen te bereiken.

De weegkaart fungeert niet alleen als een meetinstrument, maar ook als een bron van motivatie en inspiratie. Het visualiseert jouw vooruitgang en successen, wat jou gemotiveerd houdt op jouw reis naar een betere gezondheid. Daarnaast blijkt het in de praktijk een handig hulpmiddel om niet terug te vallen in oude patronen. Deze weegkaart dient daarnaast dus ook als stok achter de deur. 

Avocado's
bottom of page