top of page

De diëtist 

Diëtist Leeuwarden

Sophie

Tijdens mijn opleiding diëtetiek ontdekte ik dat de vakken die gerelateerd waren aan gezondheid mij het beste lagen. Van nature ben ik vooral geïnteresseerd in de relatie tussen voeding en levensstijl, evenals de medische aspecten van diëtetiek.
 

Als diëtist en als persoon ben ik ervan overtuigd dat alles met elkaar verbonden is. Voeding vormt de basis van ons lichaam en heeft invloed op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Het feit dat het eerste wat we doen na onze geboorte is het drinken van melk, onderstreept het belang van voeding in ons leven. Daarom begrijp ik dat problemen met het voedingspatroon, ongeacht de oorzaak, nieuwe uitdagingen met zich mee kunnen brengen en van invloed kunnen zijn op zowel ons lichaam als onze geest.

Samen met mijn cliënten ga ik aan de slag om een voedingspatroon te creëren dat niet alleen gezond is, maar ook past bij hun persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Tijdens mijn behandelingen stem ik mijn adviezen zorgvuldig af op elke individuele cliënt. Samen kijken we naar geschikte oplossingen die praktisch haalbaar en aantrekkelijk zijn voor jou.
 

Denk je dat mijn aanpak bij jou past?
Maak dan nu een afspraak door op de onderstaande knop te klikken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor een gezond en lekker voedingspatroon dat bij jou past!

bottom of page